István UniService

Vállalkozásunk 2007 óta végez egyéni, és üzleti ügyfelek részére építőipari munkákat. Elsősorban családi házak, lakások, üzletek, és irodák átalakítása, felújítása a profilunk, de mára köszönhetően a felkészült csapatnak, és a több éves tapasztalatnak, vállaljuk családi házak, valamint más épületek teljes körű kivitelezését is.

A munkák megkezdése előtt minden esetben helyszíni felmérést végzünk, mely során törekszünk ügyfeleink igényeit, illetve a környezeti adottságokat a lehető legteljesebb mértékben figyelembe venni. Tájékoztatást adunk a kivitelezéshez felhasználható legújabb, és legcélszerűbb anyagokról, eszközökről, hogy e téren is teljes körű kiszolgálást biztosítsunk.

A munkáink során folyamatosan egyeztetünk vevőinkkel, illetve szükség esetén a párhuzamosan dolgozó kivitelezőkkel, hogy tapasztalt szakembereink a lehető legjobb megoldásokat tudják ügyfeleink részére biztosítani.

Köszönjük, hogy ellátogatott honlapunkra, és bízunk benne hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük!